Védelem a napsugarak ellen

Lehet, hogy sokan úgy érezik, a különböző kencék használata csak a nőknek való, de tévednek. Ugyanis a káros hatású UV sugarak ellen bizony mindenkinek védekeznie kell, és a legfontosabb, hogy a fejbőrünkről se feledkezzünk meg!

A nyári szezon eleve nagyon sok negatív hatást tartogat frizuránk számára, hiszen a klóros víz, az erős napfény és az izzadás sem éppen a legjobb neki, de a legkoncentráltabb figyelmet a fejbőrünk kell, hogy kapja ilyenkor. Ha nem fordítunk rá gondot, és leég, abból nagyobb bajok is származhatnak. Először is nagyon fájdalmas lehet a leégés, másodszor pedig nem csak egyszerű hámlással kell számolnunk majd a későbbiekben. A fejbőrt ért károk kihatással vannak a hajhagymákra és a hajszálakra is, akár hajvékonyodás, hajhullás is kialakulhat.

Az erős napsugarak főként a kopaszodó férfiak és a gyérebb hajzatú hölgyek fejbőrére ártalmasak, és míg a gyengébbik nem képviselői előszeretettel tesznek a megfelelő védelemért, sajnos a pasik nem igazán törődnek ezzel, vagy nyaggatásnak veszik, ha gondoskodó társuk sapkát szeretne adni rájuk, vagy be szeretné kenni őket – a fejükön is.

Azonban ebben az időszakban muszáj félre tenni azt, hogy mi kényelmetlen, hiszen a fejbőr leégése minden kellemetlenségen túltesz majd. Akinek gyérebb a hajzata, vagy erős kopaszsággal rendelkezik, annak bizony fontos, hogy valamivel óvja fejbőrét. Azt a megoldást válasszuk, ami a legjobb számunkra, legyen az egy szalmakalap, napolaj vagy krém, esetleg baseball sapka. A lényeg, hogy fejbőrünk hálás lesz érte, ha vigyázunk rá.

Másik megoldás a napsugarak ellen, ha a kopaszodással vesszük fel a harcot. Amennyiben fejbőrünket megfelelő mennyiségű hajzat takarja be, úgy a napsugarak sem tudnak áthatolni, hogy károkat okozzanak benne. Az öröklött jellegű kopaszodás nyomainak eltűntetésére a hajátültetés a legjobb, legkifinomultabb és leghatásosabb megoldás. Segítségével újra dúsabb lehet frizuránk, így nem kell attól tartani, hogy a fejbőr leégése kínoz majd minket. Persze ilyenkor is jobban tesszük, ha a kritikus időszakban nem megyünk ki a napra.

Tudjon meg többet a hajátültetésről, és jelentkezzen ingyenes konzultációra:

06 (30) 883-6103 vagy 06 (70) 512-2296

További információk a SafeSystem hajbeültetésről
Hajbeültetés referenciák

Scroll to Top