Dermapen kezelés és mezoterápia a hajhullás kezelésében

A Dermapen kezelés a legújabb kollagén stimulációs terápiák egyike, a legmodernebb és leghatékonyabb formája a microneedling eljárásoknak. A microneedling terápia az elvékonyodott, meggyengült hajzat kezelése során az őssejtek stimulációját és a növekedési faktorok termelődését fokozza. A kezelés további hatása a kollagén- és elasztin termelés újraindításán, és a kötőszöveti rostok erősítésén alapszik. A sok száz/ezer apró tűszúrás nyomán a kialakult apró csatornákon keresztül a mezoterápia során alkalmazott hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe hatékonyabb, mint a széles körben alkalmazott lokális szerek alkalmazása esetén.

Jelentkezem

A dermapen kezelés hatása

1. A Dermapen apró tűi mikroszkópikus nagyságú sérüléseket okoznak a bőr felső rétegében, melyre szervezetünk azonnal reagál és beindítja a sebgyógyulás folyamatát. A mikrosérülések hatására újraépül a bőr kollagén állománya, a kötőszövet vastagabb, rugalmasabb és tömörebb lesz.

2. Az apró csatornákon keresztül a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk a mezoterápiás hatóanyagokat, ahol azok kifejtik jótékony stimuláló, tápláló hatásukat.

3. A bőr természetes módon kezd válaszolni a tűszúrások okozta „traumára” és megindul a növekedési faktorok termelődése és az őssejtek aktivizációja, valamint a kollagén indukció.

Dermapen kezelés

A kúraszerűen végzett Dermapen kezelés hatására megerősödnek a gyengülő hajszálak, regenerálódik  a megritkult terület, a komplex mezoterápiás szerek pedig fokozzák a hajszálak újbóli növekedését. A Dermapen kezelés hatása fokozható az egyidejűleg végzett I-PRF kezeléssel, hosszú távon javulás tapasztalható a hajszálak minőségében, vastagságában és a haj sűrűségében.

Jelentkezem