Hajbeültetés konzultáció

Klinikánkon igyekszünk az Ön igényeinek maximálisan megfelelni.

Minden egyes hajbeültetésnél a legkiválóbb, legmagasabb színvonal elérésére törekszünk. Elsődleges szempontunk a minőségi, természetes végeredmény elérése.

Munkatársaink már a találkozás első pillanatától kezdve bármiben szívesen nyújtanak segítséget. A konzultációkat klinikánkon kizárólag hajbeültetést végző orvosok végzik, így nyugodtan felteheti kérdéseit! Családias légkörben tehet szert új hajára melyben Ön minden esetben a középpontban áll.

Hajbeültetés konzultáció
Hajhullás diagnózis

Konzultáció és diagnosztizálás

Minden esetben nagy figyelmet szentelünk a megfelelő kivizsgálásnak. Minden szempontot figyelembe veszünk, mert klinikánkon a jelentkező nem csak egy páciens, hanem A PÁCIENS. Meggyőződésünk, hogy csakis ez vezet minőségi eredményhez, ami egyenlő a közös, teljes elégedettséggel. Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy az általunk képviselt szemléletmód 100%-os elégedettségi mutatót produkál. Hálás pácienseink naponta győznek meg minket arról, hogy jó úton járunk, és ezért ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek világszerte a Hair Aesthetic Clinic HairHungary klinikát.

3d hajdiagnosztika, kivizsgálás

Amennyiben szükséges, hajsűrűség mérővel megvizsgáljuk a páciens haját, hogy megállapítsuk a hajhagymák miniatürizációjának, azaz elsorvadásának mértékét. Ezután esetenként mikroszkopikus képet biztosító, speciális kamera segítségével megvizsgáljuk az egyes hajszálak és a fejbőr állapotát is. Az értékelés alapján állítjuk össze az egyénre szabott kezelési tervet. Kerüljük a fejbőr felesleges megterhelését, kizárólag a diagnózis szempontjából releváns, célzott vizsgálatokat végezzük el.

Hajbeültetés konzultáció.

A hajbeültetési eljárást minden esetben megelőzi egy alapos kivizsgálás. Először megvizsgáljuk a hajvesztés okát, kiterjedését és ütemét – kizárva minden visszafordítható okot. Ezután felmérjük a donorterületet, az anatómiai jellemzőket; többek között a bőr jellemzőit, a haj vastagságát. A fejbőr több pontján való vizsgálat a lehető legpontosabb képet adja a tökéletes esztétikai eredmény eléréséhez. Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről, tisztázzuk az elvárásait, majd bemutatjuk az eljárást.

Az igényeket és a lehetőségeket figyelembe véve, a pácienssel mindent egyeztetve készítjük el a beavatkozás pontos, személyre szabott tervét, amit minden részletre kiterjedően ismertetünk vele.

Természetesen a felmerülő kérdésekre is bármikor szívesen válaszolunk. Ha például a páciens egy speciális, a saját esetleges korábbi hajjellegzetességet szeretné visszanyerni – ilyen lehet például egy forgó vagy egyedi dőlésszög -, megtaláljuk a megoldást.

Sokat segíthet, ha már a konzultációra elhoz magával olyan fényképeket, amiken jól kivehető a korábbi hajkoronája.

Hajvonal kialakítása

A hajbeültetés körülményei a Hair Aesthetic Clinic HairHungary klinikán

Ön lesz a figyelem középpontjában. Gondoskodunk a tökéletes kényelméről is. Bármikor felkelhet, mozoghat, pihenhet, alhat, illetve egy hosszabb szünetben étkezhet is, minderről készséggel gondoskodunk, speciális étrend esetén is. Elhozhatja magával kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét, használhatja a számítógépét, telefonálhat, vagy intézheti ügyeit. Biztosítjuk a szükséges berendezéseket és az ingyenes internetkapcsolatot. Az eljárás helyi érzéstelenítés alkalmazásával megy végbe. Mindent megteszünk tehát, hogy ön kellemesen érezze magát.

Ingyenes hajbeültetés konzultáció

form section