REGENERATÍV TERÁPIÁK

A regeneratív orvostudomány egyre nagyobb szerepet játszik a kopaszság kezelésében. A Hair Aesthetic Clinic páciensei számára hozzáférhetővé teszi a legújabb kutatásokon alapuló terápiákat.

Mik azok a regeneratív terápiák?

A regeneratív terápiák a szervezet öngyógyító képességét használják fel arra, hogy sejtszinten regenerálják a szöveteket. Az általunk használt terápiákat idegen anyagoktól mentesen, a páciensek saját sejtjeivel végezzük.
A regeneratív orvoslás nem egy újabb csodaterápia. A szervezet öngyógyító, regeneratív képességét használjuk ki progenitor/őssejtek, extracelluláris mátrix és növekedési faktorok segítségével.

A terápiák fő célja, hogy megpróbáljuk megjavítani a sérült tüszőket természetes újjászületésük ösztönzésével. Sok esetben a kezelés hatékonyan elősegíti a szőrtüszők miniatürizálódási folyamatának visszafordítását, így segítve a tüszőket, hogy egészséges hajszálakat hozzanak létre.

Az új technológiáknak köszönhetően sok esetben konkrétan megakadályozható a kopaszodás kialakulása, valamint a hajtüszők miniatürizálódása visszafordítható regeneratív terápiákkal, ami ahhoz kell, hogy a tüszők egészséges és vastag hajat termeljenek.

Talán nem annyira közismert tény az, hogy a kopaszodás nem mindig jelenti az hajtüszők halálát. A tüszők csak a kopaszság nagyon hosszú távú megléte esetén halnak el.

Korszerű terápiás megközelítéssel sok esetben elősegíthető a haj regenerálódása és újbóli növekedése, amíg a tüsző, amely termeli őket, még aktív (nem atrófizált).

Mivel a regenerációs kezelésekre adott válasz egyénenként változó, ezért az elérhető eredmény nem számszerűsíthető, vagy jósolható meg előre és a hatékonyság mértéke páciensenként eltérő lehet.

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációra a Hair Aesthetic Clinic - HairHungary szakértőivel!
ELŐTTE-UTÁNA

Nem használunk Photoshopot,  vagy bármilyen más retusálószoftvert, szűrőt előtte-utána képeinkhez. A honlapunkon található képek retusálás nélkül kerülnek feltötésre. Kizárólag eredeti fotók!
A Hair-aEsthetic Clinic az a hely, ahol a fejlett hajbeültetési technikák párosulnak a gondos, páciensközpontú megközelítéssel, elősegítve a hosszútávú és természetes hatású végeredményt. Orvosaink szakmai felkészültsége, nemzetközi együttmüködéseink, valamint hajátültetésekkel, hajhullással kapcsolatos kutatásaink segítenek forradalmasítani a hajbeültetés világát.
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME
ELŐTTE
UTÁNA
HOME