Hajbeültetés vélemények

A hajbeültetés véleményekről

Szeretnénk hűek maradni ahhoz a nézetünkhöz, hogy a szavak helyett inkább az eredmények beszéljenek. Egy kép többet ér ezer szónál, ezért is bővítjük folyamatosan az előtte-utána galériánkat a legújabb eredményekkel.

Azonban a szavak meggyőző ereje - főként, ha azok őszínték - képes befolyásolni szinte bárkit egy adott döntésben. Pontosan ezért nem az volt a cél, hogy az alábbi véleményeket a saját ízlésünk szerint kimondassuk a páciensekkel, hanem különböző interviewkból, rokonoknak mesélt történetekből válogattuk össze a lehető legőszíntébb megnyilvánulás érdekében.

 • „Elégedett vagyok a mostani állapottal nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam! Örülök, hogy élhettem ezzel a lehetőséggel, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, és mindemellett a klinika dolgozói profi tudásukkal hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban érezzem magamat a mindennapokban.”Galéria

  Lisztes Krisztián Magyar válogatott labdarúgó
 • "Egyszerűen hihetetlen az átváltozásom. Ismerősök, ismeretlen emberek állítanak meg lépten-nyomom, hogy hogyan lett ilyen hajkoronám, holott nemrég már a fejtetőmet is napkrémmel kellett védeni. A doktornőről és az asszisztenciáról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni."Galéria

  Harsányi Gergely Magyar válogatott kézilabdázó
 • "Nagyon jó döntés volt. Bár elején kételyeim voltak a hajbeültetéssel sikerességével kapcsolatban, de abszolút nem bántam meg. Nem is fájt, nincs miért fájjon. Az elején izgultam, mert ha jól tudom egy kis lidokain injekciót adnak a fejbőr alá, de ez tűrhető és végül hamar elment az a két nap."Galéria

  Nyilasi Tibor Labdarúgó, UEFA bizottsági tag

 • "Láttam olyan sportolókat, saját sportolóimat is, akik korábban a Hairhungaryhez jöttek és nagyon jó változást hoztak létre az ő hajuknál. Ezért nagy bizadalmam volt a klinika felé és nem is kerestem mást. Nagyon professzionális a beavatkozás és a körülmények is színvonalasak, pont, ahogy elmesélték"

  Märcz Tamás Férfi vízilabda-válogatott sz. kapitánya
 • "Semmilyen irreális dolgot nem szerettem volna. Igazából az volt a cél, hogy egy 15-20 évvel korábbi állapotot tudjunk visszahozni és azt gondolom, hogy ez teljes mértékben sikerült. Van egyfajta attitűd, egy hangulat, ami a klinikán fogadott, úgyhogy eloszlott minden nyugtalanság, amit előtte éreztem."

  Heincz Gábor Magyar énekes, A Dal 2x döntőse
 • "Sokkal kellemesebb így tükörbe nézni, a komplexusaim is lejjebb hullottak, elmúltak, hogy hogy nézek ki a színpadon. Szabadabban tudok létezni és egyszerűbb elindulni is otthonról. A klinikán nagyon kellemes tapasztalataim lettek és láttam, hogy itt mindenki milyen komolyan veszi a szakmát."

  Éliás Jr. Artisjus-díjas magyar énekes

Tovább az előtte-utána galériához

Néhány hajbeültetés vélemény a Google szerint

 

Végül pedig a teljesség igénye nélkül mutatunk önöknek néhány eredményt a galériánkból, hiszen míg az értékeléseket meg lehet vásárolni, addig a hajbeültetés sikerességéhez szakmai tudásra is szükség van. A képekre kattinva nagyobb méretben is megtekinthetik őket!

Önt is érdekli a hajbeültetés?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a hajbeültetéssel kapcsolatban, konzultációra jelentkezne, vagy csupán kérdezni szeretne tőlünk, keresse fel klinikánkat az alábbi gombra kattintva!

Jelentkezem