Megújult a HairHungary Klinika

Megújulás, precizitás, látásmód

A természet körforgásában minden résztvevő a tökéletességre törekszik. A HairHungarynél úgy éreztük, hogy a legmagasabb minőséget csak akkor tudjuk közvetíteni, ha a sort megtörve valami egészen különlegeset teszünk le folyamatosan az asztalra, ezzel egy új standardet teremtve a piacon belül. 

Hairhungary klinika

Büszkén mutatjuk be Önnek megújult klinikánkat, mely a legkorszerűbb eszközökkel és a legprecízebb sebészekkel várja leendő vendégeit. Szakmai hitvallásunk, hogy tevékenységünk minden eleme az Ön igényeire legyen szabva, jelentse ez a konzultációtól kezdve, a kivizsgálási időszakon át a beavatkozás utáni viziteket is.

Tisztában vagyunk vele, hogy Önt legjobban az eredményeink érdeklik. Pontosan ezért már most szeretnénk rávilágítani arra a fontos szándékunkra, hogy a HairHungarynél nem a műtétek száma, hanem annak minősége a lényeges. Elsődleges szempontunk, hogy pácienseink elégedetten távozzanak klinikánkról.

Hajátültetési műtétek mellett többféle regeneratív terápia (Rigenera, I-PRF) és egyéb külső- és belső terápiás módszer áll orvosaink rendelkezésére. A hajmegtartó kezelések során, így a legoptimálisabb kezelési formát az Ön számára személyre szabottan alkalmazhatjuk a maximális eredményért.

A folyamatos fejlődés klinikánk mindennapjainak része, munkatársaink a legújabb szakmai irányelvek alapján döntenek a kezelések tervezése során.  Rendszeresen frissítjük a terápiás kezeléseinket és műtéti módszereinket, állandó résztvevői vagyunk az ISHRS nemzetközi szakmai konferenciáinakSzakáll- és hajbeültetéshez használatos eszközeinket, módszereinket folyamatosan fejlesztjük. 

Előtér

A piacon eddig is jelenlévő SafeSystem FUE módszer mellett Magyarországon 2018 decemberétől használjuk a legújabb, hajbeültetési módszert és annak eszközét, a Trivellini FUE-t. Testreszabhatóság és vékonyabb falú fúróhegy jellemzi, mely a donorterületen kisebb méretű pontokkal jár, valamint több későbbi sűrítés is garantálja. A világon egyedülálló komplex kivételi technika mellett graftszámláló funkció is biztosítja a precíz műtéti technikát, ezért biztos lehet abban, hogy a legoptimálisabb számú graftmennyiség kerül kivételre, amelynek pontos számát az eszköz a beavatkozás végén kijelzi. Mindezen technikai újítások, amelyeket klinikánk évről évre elsőként alkalmaz, garantálják ön számára a legmagasabb minőségű, személyreszabott szövetkímélő eljárásokat.

Műtő

Látogasson el hozzánk és bízza magát szakértelmünkre, hiszen nálunk biztos kezekben van!

Segíthetünk? +36 30 552 0940
Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével >> Visszahívást kérek

Üdvözlettel,
a HairHungary csapata