HairHungary Klinika - Miért válasszon minket?

 • 5 millió+hajszál
 • 10 éve apiacon
 • 2000+beavatkozás
 • 30 évesműtéti tapasztalat

A HairHungary Klinika elismerései és mérföldkövei

A FUE (Follicular Unit Extraction) módszer a legnagyobb áttörés volt a hajátültetés / hajbeültetés történetében. Magyarországon dokumentálhatóan elsőként végeztünk ilyen beavatkozásokat. Ezt követően klinikánk a hagyományos FUE módszert folyamatosan fejlesztette a lehető legkisebb traumával járó változatára, mely a hajkinyerés eszközében és annak technikájában jelentett lényegi áttörést. Ennek eredményeként a folliluláris egységek biztonságos kezelése mellett a műtéti idő is csökkent.

Az Egyesült Államokban szabadalmaztatott SafeSystem FUE eljárást Európában elsőként alkalmaztuk a HSC Colorado innovációs partnereként, mellyel hozzávetőlegesen már 8 éve nemzetközi elismertségre tettünk szert. Folyamatos szakmai együttműködésünk során, orvosaink munkáját Dr. James Harris a világ egyik legjobban elismert hajátültetési specialistája segítette, és segíti a mai napig.

A SafeSystem-FUE arra volt hivatott, hogy felváltsa a manuális FUE eljárást. A biztonságos hajkinyerést segítő eszköz, 8-9 éve úttörőnek számított és a mai napig is előszeretettel alkalmazzák a hajbeültetés klinikák. Hátránya, hogy nem kalibrálható az egyéni adottságoknak megfelelően, valamint az, hogy a beavatkozás mértéke a kivételi helyeken nagyobb.
A HairHungary Klinika ezen tényezők mentén kezdte meg Magyarországon és Európában elsőként használni Dr. Roberto Trivellini fejlesztését, mely figyelembe vette és kiküszöbölte az összes olyan tényezőt, ami a hagyományos FUE, továbbá a Safe System eszközök gyenge pontjai. Hozzávetőlegesen 9 év folyamatos tesztelés után sikerült megalkotnia a Trivellini FUE hajbeültetés rendszert, ami páratlan a kalibrálhatóságban, mely a gyakorlati használatban a kinyert graftokra nehezedő műtéti trauma csökkentésében mutatkozik meg.

A Trivellini FUE hajbeültetés során minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, minimalizálva a műtéti traumát. Magyarországon elsőként kezdtünk el alkalmazni több olyan, nemzetközi sikerű fejlesztést és újítást a hajátültetés során, amelyek kulcsfontosságúak a hajszálak megfelelő megtapadásában, növekedési ütemében, irányában, egyszóval a tökéletes esztétikai eredményben.

A regeneratív orvostudomány egyre nagyobb szerepet játszik a kopaszság kezelésében. A HairHungary Klinika páciensei számára hozzáférhetővé tette a legújabb kutatásokon alapuló önálló és a hajbeültetést segítő terápiákat.

A HairHungary Klinika, a Hair-Aesthetic Clinic csoport tagja, melynek csapata a hajhullásra, hajkezelésre specializálódott szakemberekből – számtalan szakképzés és műtét során összeszokott orvosokból és asszisztensekből – áll.

Klinikánk szakmai protokollja több mint 10 év alatt jutott el a mai szintre, hogy folyamatosan magas minőségű és színvonalú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani valamennyi páciensünk számára.

Több mint 10 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy a HairHungary Klinika műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk.

 • 2009Orvos-esztétikai csapatunk alapítása
 • 2009Magyarországon elsőként végzünk FUE szálankénti hajbeültetést
 • 2011A HSC Colorado innovációs partnereként Európában elsőként vezetjük be a SafeSystem FUE eljárást
 • 2012Az első hazai híresség, Vásáry André hajbeültetése
 • 2012Nemzetközi elismertség, Németországban és Szlovákiában szakmai partnerkapcsolatok kiépítése, SafeSystem FUE eljárás népszerűsítése
 • 2013Body Hair transplant bevezetése, testszőr és szakállbeültetés
 • 2014A hajátültetésre kiemelt hajtüszőket speciális (liposzómás ATP) folyadékban tároljuk elsőként Magyarországon
 • 2016A hajvisszaállítás területén elsőként kezdtük alkalmazni a Mycells PRP terápiát
 • 2018Rigenera Activa a férfias típusú kopaszodás specifikus biológiai terápiájának elsőkénti bevezetése
 • 2019Trivellini FUE hajbeültetés bevezetése szintén elsőként Magyarországon és Európában

A HairHungary Klinika csapata

Csapatunk tagjai évente több alkalommal vesznek részt külföldi és hazai továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, klinikalátogatásokon.

Magas szintű szakképzéssel rendelkező specialistákból álló csapatunk a mikrosebészet legújabb vívmányainak segítségével nyújt személyre szabott megoldást Önnek minden hajjal kapcsolatos problémájára. Állandó, interaktív kapcsolatban vagyunk a hajtranszplantáció élvonalát képviselő orvosokkal, kutatókkal.

csapatunk

Kérjen visszahívást! Kérjük töltse ki űrlapunkat és kollégánk a megjelölt időpontban visszahívja Önt.

Elfogadom az adatkezelési irányelveket