Hajátültetés világszinvonalon

A hajbeültetés (hajátültetés, haj helyreállítás) a hajtüszők újraelosztásának folyamatát jelenti. Az eljárás során a kopaszodási folyamatra érzéketlen hajhagymákat eltávolítjuk, majd a befogadó területre helyezzük.

Az eljárás célja, hogy a haj technikailag és esztétikailag megfelelően kerüljön beültetésre, a maximális eredmény elérése érdekében, ami a magas túlélési és kinövési arányt, valamint a természetességet jelenti.

Az áthelyezendő hajtüszők száma egyénenként változó, korlátozott tartalékokkal rendelkezik. Fontos, hogy ésszerűen használjuk fel a páciens donorterületét és csak a szükséges mennyiségű szőrtüszőt távolítsuk el ahhoz, hogy elegendő tartalék maradjon egy esetleges jövőbeli hajbeültetésre, arra az esetre, ha az eredeti, nem beültetett terület ritkulása előrehalad.

A Trivellni Mamba Nano Long Hair rendszer Dr. Roberto Trivellini által szabadalmaztatott hajkivételi módszer, amit a világon elsők között vezettünk be. Dr. Roberto Trivellininek köszönhetően alkalmazzuk a módszert a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében. A Trivellini Mamba mellett továbbra is elérhető a Safe System kivételi módszer. Klinikánkon több olyan, fontos újítás része a beavatkozásnak, amelyet máshol nem alkalmaznak.

hajátültetés
hajátültetés
Hajátültetés Trivellini Mamba FUE
Az eljárást minden esetben egy alapos orvosi konzultáció előzi meg, ahol felmérjük az Ön igényeit, feltérképezzük lehetőségeit, hogy a majdani végeredmény esztétikailag a lehető legoptimálisabb és legtermészetesebb legyen.
A legkorszerűbb orvosi technika segítségével olyan aktív hajhagymákat ültetünk át a tarkó környékéről a ritkább területekre, amelyek érzéketlenek a hormonális változásokra, így az idő múltával sem fognak elhalni.

A hajátültetésre kiemelt hajtüszőket speciális (liposzómás ATP) folyadékban tároljuk, ezzel korábbi hajkinövést, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú hajnövekedést érhetünk el, mint tárolófolyadék alkalmazása nélkül.
A sejtregenerációs technológiák mind a műtétet követő gyógyulás időszakában, mind a saját, nem átültetett hajhagymák reaktiválásában hatékony szolgálatot tesznek, éppen ezért a PRP terápia alapból a műtéti protokoll részét képezi.
hajátültetés
strip-scar-revision
hajátültetés
hajátültetés előtt
Hajátültetés előtt
hajátültetés után
1 héttel műtét után
hajátültetés után
1 hónappal műtét után
hajátültetés után
3 hónappal műtét után
hajátültetés után
6 hónappal műtét után
hajátültetés után
9 hónappal műtét után
Hajbeültetés előtt-után

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top