A legújabb hajátültetés eljárások és technológiák a világon elsők között elérhetők klinikánkon!

Látható hegek nélkül, természetesen

A hajbeültetés (hajátültetés, haj helyreállítás) a hajtüszők újraelosztásának folyamatát jelenti. Az eljárás során a kopaszodási folyamatra érzéketlen hajhagymákat eltávolítjuk, majd a befogadó területre helyezzük.

Az eljárás célja, hogy a haj technikailag és esztétikailag megfelelően kerüljön beültetésre, a maximális eredmény elérése érdekében, ami a magas túlélési és kinövési arányt, valamint a természetességet jelenti.

Az áthelyezendő hajtüszők száma egyénenként változó, korlátozott tartalékokkal rendelkezik. Fontos, hogy ésszerűen használjuk fel a páciens donorterületét és csak a szükséges mennyiségű szőrtüszőt távolítsuk el ahhoz, hogy elegendő tartalék maradjon egy esetleges jövőbeli hajbeültetésre, arra az esetre, ha az eredeti, nem beültetett terület ritkulása előrehalad.

A Trivellni Mamba Nano Long Hair rendszer Dr. Roberto Trivellini által szabadalmaztatott hajkivételi módszer, amit a világon elsők között vezettünk be. Dr. Roberto Trivellininek köszönhetően alkalmazzuk a módszert a lehető legkevesebb trauma és a lehető legpontosabb eredmény érdekében. A Trivellini Mamba mellett továbbra is elérhető a Safe System kivételi módszer. Klinikánkon több olyan, fontos újítás része a beavatkozásnak, amelyet máshol nem alkalmaznak.

hajátültetés
hajátültetés
Trivellini Mamba FUE
Hajbeültetés
Az eljárást minden esetben egy alapos orvosi konzultáció előzi meg, ahol felmérjük az Ön igényeit, feltérképezzük lehetőségeit, hogy a majdani végeredmény esztétikailag a lehető legoptimálisabb és legtermészetesebb legyen.
Hajbeültetés
A hajátültetésre kiemelt hajtüszőket speciális (liposzómás ATP) folyadékban tároljuk, ezzel korábbi hajkinövést, valamint 10-15%-kal nagyobb arányú hajnövekedést érhetünk el, mint tárolófolyadék alkalmazása nélkül.
Hajbeültetés

Dense packing

A "dense packing" eljárás egy hajsűrítési technika, amivel a befogadó területen nagy hajsűrűség érhető el. A graftok kivételét gondosan meg kell tervezni a páciens donorterületének egyedi adottságaihoz igazodva. A férfiak természetes hajsűrűsége 45 és 50 FU/cm2 (follikuláris egység) között mozog. A speciális, finoman gyártott eszközök használatával, amikkel csak kevés klinika rendelkezik, valamint az orvos és az asszisztensek személyes művészi készségeit is, a kopaszodó területeken 110-120 hajszál/cm2-t lehet elérni, ami gyakorlatilag a természetes hajsűrűséghez hasonlít.

Hajbeültetés
A legkorszerűbb orvosi technika segítségével olyan aktív hajhagymákat ültetünk át a tarkó környékéről a ritkább területekre, amelyek érzéketlenek a hormonális változásokra, így az idő múltával sem fognak elhalni.

Hajbeültetés
A sejtregenerációs technológiák mind a műtétet követő gyógyulás időszakában, mind a saját, nem átültetett hajhagymák reaktiválásában hatékony szolgálatot tesznek, éppen ezért a PRP terápia alapból a műtéti protokoll részét képezi.
Hajbeültetés

Elrontott műtétek korrekciója, hegkorrekció

Nem kell beletörődnie az elrontott műtét eredményébe, hiszen FUE2 hajátültetésünkkel segítünk korrigálni, hogy a lehető legtermészetesebb összképet sikerüljön megalkotni, mely után végre elégedetten nézhet tükörbe! A sebészeti kimetszések és plasztikai beavatkozások helyett minimális kellemetlenséggel járó megoldást nyújtunk a korábbi strip műtétek nyomainak eltüntetésére, illetve a hajas fejbőrön található balesetből visszamaradt hegek elfedésére. Ha nem elegendő sűrűséggel vagy nem megfelelő hajszálakat ültettek be, akkor korrigálni tudjuk a természetellenes végeredményt. 

Hajbeültetés
hac-video-cover

Gyors, kényelmes felépülés

Szinte azonnal visszatérhet megszokott tevékenységéhez. 

Hajbeültetés
Hajbeültetés előtt
Hajbeültetés
1 héttel műtét után
Hajbeültetés
1 hónappal műtét után
Hajbeültetés
3 hónappal műtét után
Hajbeültetés
6 hónappal műtét után
Hajbeültetés
9 hónappal műtét után

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció

Home

Luca

Home

Anna

form section