Trivellini FUE hajbeültetés

Dr. Roberto Trivellini által megálmodott módszer, amely egy, a FUE-n alapuló forradalmi eszköz a hajbeültetés területén, ami kombinálja az utóbbi évek technológiai és anyagfelhasználási áttöréseit.

Az eszköz segítségével sebészeink a bőr különböző szintjének megfelelően tudják a hajtüszőket épségben, a legminimálisabb kontaktidővel izolálni, aminek eredménye sérülésmentes graftok kinyerése a legrövidebb idő alatt.

A Trivellini készülék funkciói minden páciens esetén egyedileg állíthatóak, hogy személyre szabottan tudjuk elvégezni az Ön hajtüszőinek a kinyerését, így az Ön bőrét egyedi módon a leggyorsabb regenerációs idővel kezeljük minden esetben.

Miben más a Trivellini FUE a Safe Systemnél?

  • előtte
  • Utána

Dr. James Harris által kifejlesztett Safe System, amit klinikánk elsőként alkalmazott Közép-Európában, arra volt hivatott, hogy felváltsa a manuális FUE eljárást. A Safe System egy biztonságos hajkinyerést segítő eszköz, ami 8-9 éve úttörőnek számított és a mai napig is előszeretettel alkalmaznak klinikák. Hátránya, hogy nem kalibrálható, valamint az, hogy viszonylag lassan lehet vele graftokat kinyerni.

Dr. Roberto Trivellini a fejlesztéskor figyelembe vette és kiküszöbölte az összes olyan tényezőt, ami a jelenlegi FUE, így a Safe System eszközök gyengesége is. 7-8 év folyamatos fejlesztés és tesztelés után sikerült megalkotnia a Trivellini FUE-t, ami páratlan kalibrálhatóságban, használatban és a kinyert graftokra nehezedő műtéti trauma csökkentésében.

A Trivellini rendszerben minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, valamint minimalizálva a műtéti traumát. Előtte-utána képek Donorterület állapota hajbeültetés után

  • GRAFT SZÁMLÁLÓA készülék minden egyes graft kivételét rögzíti, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő számú hajmennyiség kerül kivételre. A számok nem hazudnak!
  • SMART REACT RENDSZERA Smart React automata funkciója érzékeli a fúrót, ahogy az a fejbőrhöz ér és automatikusan elindítja a hajkinyerést pedál használata nélkül.
  • PROGRAMOZÁSI LEHETŐSÉGOlyan szintű kalibrálhatósággal rendelkezik, amivel minden egyes páciensünk adottságaihoz igazítva a legoptimálisabb hajkinyerést, a lehető leggyorsabban tudjuk elvégezni, legyen az a fejbőrön, a szakáll területen, vagy a test bármely részén.
  • TRIVELLINI FLARED PUNCHA trombita szerű hajkinyerő fejnek köszönhetően minimálisra csökkenthető a műtét alatt átvágott, így nem használható graftok száma.
  • VÉKONYABB FALÚ FÚRÓHEGYEKA speciálisan kialakított fúróhegyek anyagvastagsága töredéke a Safe Systemhez használt fúrókénak, így a graftok eltávolítása után keletkező kör alakú bemetszések átmérője nagyjából 40%-kal kisebb, azonos fúróméretnél.

A Trivellini FUE hajátültetés rendszerben minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, a műtéti trauma minimalizálása mellett.

Előtte-utána képek

Kérjen visszahívást! Kérjük töltse ki űrlapunkat és kollégánk a megjelölt időpontban visszahívja Önt.

Elfogadom az adatkezelési irányelveket