TRIVELLINI FUE HAJBEÜLTETÉS
NANO LONG HAIR

A Trivellini FUE hajbeültetés Dr. Roberto Trivellini által megálmodott módszer. A FUE-n alapuló forradalmi eszköz kombinálja az utóbbi évek technológiai és anyagfelhasználási áttöréseit. Az eszköz segítségével sebészeink a bőr különböző szintjének megfelelően tudják a hajtüszőket épségben, a legminimálisabb kontakidővel izolálni, aminek eredménye sérülésmentes graftok kinyerése a legrövidebb idő alatt.. A Trivellini készülék funkciói minden páciens esetén egyedileg állíthatóak, hogy személyre szabottan tudjuk elvégezni az Ön hajtüszőinek a kinyerését, így az Ön bőrét egyedi módon a leggyorsabb regenerációs idővel kezeljük minden esetben.

Miben más a Trivellini FUE hajbeültetés mint a Safe System?

Dr. James Harris által kifejlesztett Safe System, amit klinikánk elsőként alkalmazott Közép-Európában, arra volt hivatott, hogy felváltsa a manuális FUE eljárást. A Safe System egy biztonságos hajkinyerést segítő eszköz, ami 8-9 éve úttörőnek számított és a mai napig is előszeretettel alkalmaznak klinikák. Hátránya, hogy nem kalibrálható, valamint az, hogy viszonylag lassan lehet vele graftokat kinyerni.

Dr. Roberto Trivellini a fejlesztésekor figyelembe vette és kiküszöbölte az összes olyan tényezőt, ami a jelenlegi FUE, így a Safe System eszközök gyengesége is. 7-8 év folyamatos fejlesztés és tesztelés után sikerült megalkotnia a Trivellini FUE hajbeültetés rendszert, ami páratlan kalibrálhatóságban, használatban és a kinyert graftokra nehezedő műtéti trauma csökkentésében.

A Trivellini FUE hajbeültetés során minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, valamint minimalizálva a műtéti traumát.

Trivellini FUE hajbeültetés
Safe-System
Trivellini FUE hajbeültetés
Trivellini FUE hajbeültetés

Trivellini FUE hajbeültetés előnyei

Programozási lehetőség

Olyan szintű kalibrálhatósággal rendelkezik, amivel minden egyes páciensünk adottságaihoz igazítva a legoptimálisabb hajkinyerést, a lehető leggyorsabban tudjuk elvégezni, legyen az a fejbőrön, a szakáll területen, vagy a test bármely részén.

GRAFT számláló

A készülék minden egyes graft kivételét rögzíti, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő számú hajmennyiség kerül kivételre. A számok nem hazudnak!

Smart React rendszer

A Smart React automata funkciója érzékeli a fúrót, ahogy az a fejbőrhöz ér és automatikusan elindítja a hajkinyerést pedál használata nélkül.

trivellini flared punch

A trombita szerű hajkinyerő fejnek köszönhetően minimálisra csökkenthető a műtét alatt átvágott, így nem használható graftok száma.

Vékonyabb falú fúróhegyek

A speciálisan kialakított fúróhegyek anyagvastagsága töredéke a Safe Systemhez használt fúrókénak, így a graftok eltávolítása után keletkező kör alakú bemetszések átmérője nagyjából 40%-kal kisebb, azonos fúróméretnél.

A Trivellini készülék innovatív módszer a hajátültetési orvosok számára.

Legjobb minőségű eredmények hatékonyan és gyorsan

Győzödjön meg Ön is szakértelmünkről!

Klinikánk élen jár a modern hajvisszaállításban, jelentkezzen konzultációra, hogy segíthessünk!
hajbeültetés

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top