Hajbeültetés Budapesten

A haj az ember megjelenésének alapköve...

..legyen szó akár férfiakról, akár nőkről. A haj nagymértékben meghatározza az arc karakterisztikáját, a gondosan megválasztott, ápolt frizura pedig megnyerőbbé, ezáltal magabiztosabbá teszi az ember.

A hajhullás férfiak és nők millióit érinti. Legtöbbük számára nehéz, érzelmi problémát jelenthet, de szerencsére vannak hatékony megelőző intézkedések, ha az állapotot korán diagnosztizáljuk, és vannak regeneratív terápiák, ha a hajhullás előrehaladt.

A legtöbb ember egyszerűen azért veszíti el a haját, mert olyan genetikai állományt örökölt, amely hajlamos a kopaszságra életmódtól függetlenül. A hajhullást azonban mögöttes orvosi problémák, gyógyszerek, fertőzések és számos más tényező is okozhatja, melyekről a hajhullás kisokosból tájékozódhat, csak kattintson az arany betűkre! 

Páciensünk előtte-utána diagnózisa

Napi 100-150 hajszál kihullása teljesen normálisnak tekinthető, ez a haj természetes cserélődése. Tehát amíg a follikuláris egységek, azaz a hajszálcsoportok egészségesek és érintetlenek nincs ok az aggodalomra. Azonban átlagban napi 150 szál feletti hajveszteség esetén már valamilyen kezelendő probléma áll a háttérben. A számos megelőző terápiákon és gyógyszeres kezeléseken túl a legbiztosabb megoldást a hajbeültetés jelenti. Hiszen az eljárás fájdalommentes - az érzéstelenítő injekciók után nem érezni fájdalmat - és életünk végéig kitart, igazán hosszú távú befektetés.

 

Hogyan történik a hajátültetés?

hajbeültetés, (hajátültetés, haj helyreállítás) a hajtüszők újraelosztásának folyamatát jelenti. Az eljárás során a kopaszodási folyamatra érzéketlen hajhagymákat eltávolítjuk, majd a befogadó területre helyezzük.

Az eljárás célja, hogy a haj technikailag és esztétikailag megfelelően kerüljön beültetésre, a maximális eredmény elérése érdekében, ami a magas túlélési és kinövési arányt, valamint a természetességet jelenti.

Budapesti klinikánkon a jelenlegi legmodernebb eszközt, a Trivellini FUE Mambát használjuk a hajbeültetések alkalmával. A Trivellini FUE hajátültetés rendszerben minden egyes páciens egyedi adottságaihoz tudjuk igazítani az eszközt aprólékos részletességgel, így növelve a sebességet, a precizitást, a műtéti trauma minimalizálása mellett.

Hajbeültetés árak

Exkluzív panoráma, nyugodt környezet. Miért válassza budapesti klinikánkat?

Több mint 10 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy a HairHungary Klinika műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk.

Páciensünk előtte-utána diagnózisa

Hajátültetési műtétek mellett többféle regeneratív terápia (RigeneraI-PRF) és egyéb külső- és belső terápiás módzser áll orvosaink rendelkezésére. A hajmegtartó kezelések során, így a legoptimálisabb kezelési formát az Ön számára személyre szabottan alkalmazhatjuk a maximális eredményért.

Továbbá rendszeresen frissítjük a terápiás kezeléseinket és műtéti módszereinket, állandó résztvevői vagyunk az ISHRS nemzetközi szakmai konferenciáinakSzakáll- és hajbeültetéshez használatos eszközeinket, módszereinket folyamatosan fejlesztjük. Klinikánk továbbá szálláslehetőséget kínál nem budapesti vendégeink számára, az 5 perces autóútra levő, 4 csillagos, wellness részleggel ellátott Tiliana Hotelben. A szállásolással kapcsolatban keressen bizalommal!

Látogasson el hozzánk és bízza magát szakértelmünkre, hiszen nálunk biztos kezekben van!

Segíthetünk? +36 30 552 0940
Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével >> Visszahívást kérek