Hajbeültetés garancia

Kapok garanciát hajbeültetésre?

Ez a kérdés majdnem mindig felmerül hajbeültetéssel kapcsolatban, akár a konzultáció, akár a műtét során. Garanciális kérdésekben is, mint minden másban hajbeültetéssel kapcsolatban, óriási félretájékoztatás tapasztalható. Természetesen van néhány módja a garancia kérdésének megválaszolására, de kevés az olyan válasz, melyek valóban védik a páciensek érdekeit.

Az elvárások sokszor irreálisak lehetnek és a műtétek is eltérhetnek a pácienssel előre egyeztetettől. Például egy kiterjedt kopaszság fedése 2000 hajszállal nem lehetséges, így az esztétikai végeredmény sem az esetleg remélt elvárások szerint fog alakulni. Ezért sem vállalunk olyan műtéteket, amiknél tudjuk, hogy nem lehet érdemben javítani az esztétikai eredményen.

Klinika választás

Klinika választásnál előfeltétel, hogy a klinikának hosszú évekre visszamenőleg elérhető hajbeültetési eredményei legyenek, melyek megfelelő fedettségű és természetes megjelenésű végeredményekkel rendelkeznek. Ily módon a páciensnek is nagy esélye van arra, hogy saját eredménye is az elvártak szerint alakuljon.

Kevés dolog van az életben, ami garantált. Senki sem tudja megjósolni a jövőt, senki sem tudja őszintén megígérni élő szövetek lévén, hogy minden a tervek szerint alakul. A HairHungary Klinikán nem ígérünk garanciát a hajbeültetések eredményére vonatkozóan, mivel az hazugság lenne, viszont a szakmai tudásunkra garanciát vállalunk!

Rossz kérdések

Néhányan úgy gondolják, hogy a számok, mint például „Milyen százalékos esély van a hajátültetésem sikerességére?” nagyban számítanak és garantálják a sikert. Sajnos túlságosan könnyű az aprólékosan összerakott, célzott marketingüzeneteknek hinni, még akkor is, ha érezzük, hogy bizonyos állítások egyszerűen nem lehetnek igazak.

Hiába az írásos garancia, a csillogó ígéretek, ha donorterületünk csak egy van. Egy sikertelen műtét elveheti egy jövőbeni újabb hajbeültetés lehetőségét, vagy rosszabb esetben már a javítás lehetősége sem garantált, mivel a donorterület kimerülhet már az első műtétkor.

Statisztikák

De maradjunk a számoknál! a hajbeültetések eredményességét számtalan tanulmány vizsgálta már, amik világszerte 75-80%-os kinövési arányt regisztráltak, tehát 100 hajszálból átlagosan 75-80 hajszál nő ki. Hasonlóan, mint amikor a kertben palántákat telepítünk. Azt megígérni, hogy 100 palánta közül mindegyik kinő, erős kijelentés, amikor tudjuk, hogy átlagban 75-80 palánta fog növekedésnek indulni. Természetesen vannak megszállott kertészek, akik pénzt, energiát, időt, szaktudást nem kímélve azon vannak, hogy ez a szám minél nagyobb legyen. Ezek vagyunk mi!

Tapasztalattal, folyamatos kutatásokkal, fejlesztésekkel, új eszközökkel, új műtéti eljárásokkal, különböző anyagokkal elérhető ennél jelentősen jobb kinövési arány is. Klinikánkon mindent elkövetünk annak érdekében, hogy kiszűrjük az összes olyan lehetséges faktort, ami csökkentheti a sikeres beavatkozás esélyét.

Hajbeültetés garancia ígérete helyett

Hogyan biztosíthatjuk a magasabb kinövési arányt? Hogyan növeljük a graftok túlélését és javítjuk a műtét általános minőségét? Mindenféle túlzás nélkül büszkén mondhatjuk, hogy klinikánk a világ élvonalába tartozik mind szaktudás, mind műtéti protokollok, mind eszközpark tekintetében, így eredményeink világviszonylatban is kiemelkedőek.

Klinikánk mindig is élen járt a hajbeültetések tökéletesítésének területén. Dokumentáltan elsőként honosítottuk meg Magyarországon a gépi FUE hajbeültetést. Dr. James Harrisnek a Safe System feltalálójának, klinikánk innovációs partnerének köszönhetően elsők között voltunk Európában, akik elkezdték a Safe System FUE eljárást használni. 2019-ben pedig Dr. Roberto Trivellini érdemesnek talált arra, hogy világon a harmadikként, Magyarországon elsőként megkaphassuk a FUE eljárások forradalmian új eszközét a Trivellini MAMBA Long Hair-t.

A legjobb garancia arra, hogy hajbeültetése nagy eséllyel sikeres lesz, ha a megfelelő klinikát választ! Ne a garanciát, hanem a legjobbat keresse!

 

Jelentkezem

Vissza