Hajbeültetés után

Mielőtt elkezdenénk mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy a hajbeültetés árainak megítélésekor gondos figyelmet fordítottunk arra, hogy a beavatkozás minden fázisában, így utána is, teljes útmutatást és az ehhez szükséges eszköztárat biztosítsuk pácienseinknek. Hogy pontosan mit tartalmaz egy hajbeültetés ára a Hairhungarynél, a cikk végén összegezzük!

Előtte-utána eredmények

Hajbeültetés után 1 nappal

Hajbeültetés után 1 nappal

» Lefekvés előtt a fejen levő kötés levétele ajánlott.
» A kapott sóoldattal és a hozzá adott permetezővel az érintett terület benedvesítése Antibiotikum és fájdalomcsillapító bevétele - utóbbi csak amennyiben szükséges.
» A Post-op csomagban található nyakpárna alkalmazása alvásnál, ami megemeli a fejet, így az  érzékeny terület csak minimálisan érintkezik.
» A hason alvást nem javasoljuk, hiszen így az arc bedagadhat.
» Enyhe vérzés, szivárgás esete fennálhat.

Hajbeültetés utáni 1. hétben

Hajbeültetés utáni 1. hétben

» Az elmúlt napokban másfél-két óránként szükséges a kapott sóoldattal nedvesíteni a fejbőrt - ehhez megfelelő mennyiségű oldatot biztosítunk.
» Ekkor még érzékeny a fejbőr, amennyire lehet kerülje a csapvízzel való érintkezést.
» Kerülje az izzadtságot eredményező folyamatokat és a közvetlen napfényt.
» A bőr elkezd keményedni, apró, gömb alakú pörkök jelennek meg a fejbőrön.
» Továbbá enyhe viszketés kezd el kialakulni, ügyeljen rá, hogy ne vakarja! Használja a sóoldatot az enyhítésre. Az 1 hetes kontrollon kezelőorvosaink ellenőrzik az állapotát, biztosítják az egyénre szabott további teendőkről.

Hajbeültetés utáni 2. hétben

Hajbeültetés utáni 2. hétben

» A fejbőrt ért sokkhatás csillapodni kezd.
» A beavatkozás helyén keletkező pirosság, duzzanat csökken, szinte eltűnik.
» A megkeményedett bőrdarabok maguktól elkezdenek leesni, de most már enyhe kézmozdulatokkal is lehet támogatni a pörkök leválását.
» Ebben az időszakban elkezdődik egy vizuálisan visszalépésnek tekinthető folyamat, sok páciensünk keres fel ilyenkor, de aggodalomra semmi ok.  Ilyenkor az történik, hogy a már meglévő hajszálakat a beültetett új hajszálak kinövésükkor kitolják - a régi helyébe lép az új - ezért némi ritkulás tapasztalható a haj sűrűségét tekintve. Ez egy teljesen normális folyamat, 4-6. hónapban kezd el valójában megmutatkozni a várható eredmény.
» Általános esetben a következő esemény a 3 hónapos, 6 hónapos, 9 hónapos és 12 hónapos kontroll. Így tudunk teljes utánkövetést biztosítani pácienseinknek és végigkísérni őket az esztétikai megújulás útján. A hajbeültetés eredménye 4-6. hónap után elkezd körvonalazódni, teljes pompáját viszont egy évvel később, a 12. hónapban éri el.

Donorterület állapota hajbeültetés után

Ahogy pedig ígértük, a teljesség kedvéért megmutatjuk, mit tartalmaz nálunk egy teljes körű hajbeültetés!

A hajbeültetés árak tartalmazzák:

  • a hajbeültetés teljes költségét

  • első konzultáció díját

  • a műtétet megelőző 15 000 ft értékű vérvétel díját

  • a 95.000 ft értékű teljes I-PRF regeneratív terápiás kezelést

  • a 30.000 ft értékű ATP tárolófolyadékot, amivel 10-15%-al növelhető meg a kinövési ráta

  • teljes ellátás a műtét ideje alatt, WIFI

  • ingyenes kontrollvizsgálatok a műtétet követő 12 hónapban

  • post-op csomag: gyógyszerek, nyakpárna, párnavédő, hajbeültetés utáni oldat adagolóval

Mint látható, a Post-op csomaggal szeretnénk kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy ezen eszközök hiányában az eredmény némileg sérüljön. A részletes hajbeültetés árakért kattintson a vastagon szedett szavakra!

post-op csomag

Amennyiben felkeltette érdeklődését a hajbeültetés, netán szakáll/szemöldökbeültetésre, regeneratív terápiára jelentkezne, az alábbi gombra kattintva felveheti velünk a kapcsolatot!

Jelentkezem

 

Vissza