Mi nem csak mondjuk, mutatjuk is!

Leghatékonyabb technológia, legprecízebb eszközök – Trivellini Mamba Nano Long Hair 

A Trivellini Mamba Nano Long Hair a világ egyik leginnovatívabb eszköze, ami olyan szabadságot ad műtéteknél, melyet egyik eddigi alkalmazott eljárás sem nyújtott. Klinikánk orvosai jelenleg azon kevés sebészek közé tartoznak a világon, akik többek között ezt a forradalmian új technológiát nyújtják a pácienseknek. Dr. Roberto Trivellininek köszönhetően a világon harmadikként rendelkezünk a legújabb generációs FUE eszközzel.

Pontos műtéti logisztika, orvosi precizitás

Miután bizalmat szentel nekünk, és meglátogatja klinikánkat, biztos lehet abban, hogy minden esztétikai és orvosi szempontból lényeges tényezőt felmérünk, hogy megalapozott döntés nyomán az ön bőrének legmegfelelőbb, legkevesebb terheléssel és egyben a legszebb eredménnyel járó beavatkozás-típust végezzük el.

Lényeges a pontos tervezés, ez fokozottan igaz abban az esetben, amikor ön a régi mondással élve: a „bőrét viszi a vásárra!”. Ezért klinikánkon egyedülálló módon a HairHungary diagnosztikai protokollnak megfelelően kérésére akár 3d hajvizsgálatot is elvégzünk a személyes konzultáció során.

Ez azt jelenti, hogy az általánosnak számító anamnézis felvétel, haj-, bőrvizsgálaton kívül orvosaink képi dokumentáció és egy 2d-s ábra segítségével rekonstruálják az ön korábbi állapotát, amelynek segítségével a műtét napjára az orvosi team teljes pontossággal felkészül az ön adottságaiból illetve igényeiből.

Az előzetes vizsgálatsor után a beavatkozás során eszközeink nagyon precíz beállítását végezzük a műtét előtt, ugyanis bár jól hangzik, nem állja meg a helyét a feltételezés, hogy egy adott személynek a hajszálai általában ugyanolyan méretűek.

Ez egy páciens esetében is a haj különböző részein eltérő lehet, így a plasztikai sebésznek folyamatosan a bőr illetve a hajszálak méretének megfelelően változtatnia kell a kivételi, illetve a betételi eszköz méretét!

Mindezt Európa egyik legmodernebb műtőfelszereltsége teszi lehetővé, amely klinikánkon orvosaink rendelkezésére áll.

A művészet és az új generációs FUE2 technika

„A művészet mindig a szépséget szolgálja, a szépség pedig a formával bánni tudás öröme” – Borisz Leonyidovics Paszternak

Hajátültetést kivitelezni több, mint egyszerű mesterség és tervezés, ugyanis itt mikrosebészetről van szó!

Minden egyes páciens haja más és más, így a beavatkozás sikere azon alapszik, hogy a páciens igényeit, kívánalmát jól értse/”lássa” az orvos, akinek nem elég megfelelően képzett sebésznek lennie, ezenfelül megfelelő művészi vénával is rendelkeznie kell, az igazi, természetes eredmény megvalósításához.

A HairHungary hajbeültetési klinika egyik fő jellemzője a hajplasztika művészi szinten értelmezése és annak magától értetődő alkalmazása. Annak ellenére, hogy nincs két egyforma hajátültetési eljárás, minden esetben általánosan természetes és maradandó eredményt érünk el! Az eljárások során a klinikán megfelelő irány megtalálása a cél és a hajvonalak természetes követése.

A Hair Aesthetic Clinic HairHungary design-protokolja:

A HairHungary protokolljának köszönhetően különösen szép eredményt érünk el minden esetben a hajvonal illetve az esztétikus hajstruktúra kialakításában. A hajvonal illetve a haj szerkezete általában a haj esztétikumának fénypontja, rossz esetben kerékkötöje. Ezért több lényeges pontra kell figyelnünk a tervezés szakaszában.

A végleges cél a tökéletes arány létrehozása a hajsűrűség és a hajak megfelelő elosztása között. A harmonikus egyensúly (harmónia) során olyan állapotot érünk el, melyben a haj az arccal, homlokkal tökéletes egységet alkot.

A klinikánk protokollja szerint:

A graftokat sosem egy irányba, egyenesen helyezzük be a bőrbe, az általános növekedési irányon kívül egyenként határozzuk meg a hajak dőlésszögét is, rekonstruálva a haj látszólag rendezett struktúráján belüli rendezetlenséget. Egyidejűleg fokozott figyelmet szentelünk, hogy az adott hajszál megfelelő mélységbe is kerüljön a bőrbe, illetve, az adott bőrterületen megfelelő hajsűrűséget is biztosítunk.

A haj megfelelő dőlésszögével jóval nagyobb sűrűséget érhetünk el, relatíve kisebb mennyiségű hajszál segítségével, anélkül, hogy öntől több hajat vennénk ki. Így érjük el a teljesen természetes hatást.

Hair Aesthetic Clinic HairHungary sűrűség-protokoll:

A klinikánkon alkalmazott mikrosebészeti eszköz teszi lehetővé, hogy a korábbi behelyezési technikákkal szemben jóval nagyobb sűrűséget tudjunk létrehozni. A természetesség megtartása mellett, akár 100-140 hajszálat is be tudunk helyezni egy cm2-re úgy, hogy közben a lehető legkisebb bántalom éri bőrét! Az eszközről bővebb információt orvosainktól kaphat! 

 

Jelentkezem

Vissza