Rigenera Activa hajhullás kezelésre

Megoldás hajbeültetés helyett!

A Rigenera Activa hajkezelést – mely a legújabb áttörésnek számít a hajterápiák között - kifejezetten a kezdeti szakaszban lévő kopaszodás kezelésére fejlesztették ki. Az új technológia serkenti a nyugalmi, telogén fázisban lévő hajtüszőket, hogy új hajszálak növekedhessenek, emellett pedig az aktívakat is megerősíti.

A férfias típusú kopaszodás, vagyis más néven androgén alopécia sajnos már elég korán megkeserítheti életünket. Az első jelekkel szembesülni kifejezetten negatív élmény lehet. Sokan próbálják még elhessegetni a gondot, másképp kezdik hordani a frizurájukat, hogy minél több időt nyerjenek. Pedig van ennél sokkal jobb megoldás!

A férfias kopaszodás nevét azért emlegetjük pont így, mert leginkább a férfiakat érinti. Azonban sajnos nőknél ugyanúgy előfordulhat, csupán annyi a különbség, hogy más-más jellegzetességei vannak. Mit tegyünk, ha észrevesszük a változásokat?

Rigenera Activa, avagy a legmodernebb regeneratív terápiás kezelés

Amennyiben először megszokni próbáljuk a helyzetet, majd csak később látjuk be, hogy ez nem fog menni, akkor nagyon sok időt elveszítünk. Az előrehaladott genetikai jellegű kopaszodásnál pedig már csak a hajbeültetés jelenthet segítséget, ahol az egyéb kezelések csak kiegészítésként vannak jelen. Viszont, ha már a legelején tudatosan kezeljük a nem várt helyzetet, és azonnal fellépünk a kopaszodással szemben, akkor jócskán van esélyünk arra, hogy a fenyegető kopasz foltok még jó ideig elkerüljenek minket.

Páciensünk hajszálainak dúsulása remekül látszik. A Rigenera terápiát gyakran az I-PRF terápiával együtt szoktuk javasolni a minőségi javulás érdekében, az iménti példa is pont ezt ábrázolja. A bal oldali kép az első I-PRF után készült, a jobb oldali kép pedig az utolsó I-PRF és a Rigenera kezelések után.

 

Az eljárás három fázisból áll, melynek során saját szövetekkel dolgoznak, így teljes mértékben idegen anyagtól mentes. Tulajdonképpen a szervezet öngyógyító képességét használja fel arra, hogy sejtszinten regenerálja a szöveteket. Összegezzük tehát, hogy

Miért a Rigenera terápia a leghatékonyabb a kopaszodás kezelése során?

  • Mert a sejtek természetes regenerációjával állítja meg a hajhullást.
  • Nem tartalmaz idegen anyagot.
  • Nincs fertőzésveszély.
  • Azonnal elkezdi kifejteni jótékony hatását.
  • Hosszú távú eredményeket érhetünk el az alkalmazásával.
  • Visszafordíthatja a hajszálak elöregedését.
  • Egyedülálló eljárás jelenleg az egész világon, ugyanis jelenleg nincs hasonlóan hajspecifikus, engedélyezett, biztonságos eljárás gyakorlatban az egész Európai Unió területén belül.
  • Minden RIGENERA HBW Activa terápia mellé ajándékba adunk 2db, összesen 190 000 Ft értékű I-PRF kezelést!

A Rigenera terápia menete

A helyi érzéstelenítésben végzett kezelés során a tarkótáji területről vesznek igen kis méretű bőrmintákat. Majd ezekből biztonságos és rendkívül hatékony módon, vagyis a Rigenera-HBW módszer segítségével elkülönítik és koncentrálják a természetes regeneráló komponenseket. Végül ezt a revitalizáló keveréket apró tűk segítségével juttatják be a legyengült, hormonok által ostromlott, kopaszodó területekre. 

Regeneratív terápiás áraink

Az akár 4-6 héttel később már látható eredményt nyújtó Rigenera Activa tehát egy teljesen biztonságos és hatékony kezelés, mely keményen felveszi a harcot a férfias kopaszodással szemben. Természetes és mindennemű káros hatástól mentes eljárás, ami a saját sejtek segítségével sűrűbbé varázsolja a meglévő hajzatot, és serkenti a hajhagymákat, hogy újabb hajszálak növekedhessenek.

Így hajzatunk visszatérhet az eredeti és egészséges hajnövekedési ciklushoz. Amennyiben pedig kiegészítő kezelésként alkalmazzuk, akár más regeneratív terápia, akár hajbeültetés mellé, akkor gyorsabb és eredményesebb gyógyulásra számíthatunk.

Ön tudta, hogy Magyarországon egyedül a Hairhungarynél érhető el a Rigenera Activa regeneratív terápiás szolgáltatás?

Minden RIGENERA HBW Activa terápia mellé ajándékba adunk 2db, összesen 190 000 Ft értékű I-PRF kezelést!

 

Önt is érdekli a Rigenera Activa terápiás kezelés?

Érdeklődjön aktuális kedvezményeinkről, regeneratív terápiánkról, vagy magáról a hajbeültetésről telefonon +36-30/552-0940, élő chaten nyitvatartási időben, vagy kérjen visszahívást az alábbi gombra kattintva!

Jelentkezem

Vissza