Tíz perc múlva három - Filmforgatás a Hairhungary Klinikán

Dézsy Zoltán új filmjében szerepet kap a hajbeültetés?

Dézsy Zoltán Balázs Béla-díjas magyar rendező, szerkesztő-riporter és egyetemi oktató legújabb misztikus nagyjátékfilmje, a Tíz perc múlva három várhatóan jövő év elején debütál a hazai viszonylatban. Klinikánkat az a megtiszteltetés érte, hogy néhány jelenet erejéig teljes pompájában mutathatja meg magát a publikum előtt, egyedülálló módon immár nagyvásznon is. 

Zoltán munkássága a 90-es évek első feléig nyúlik vissza, filmes sikerei, főként a dokumentumfilm kategóriában tagadhatatlanok. Elmondása szerint a Tíz perc múlva három ötletét a film főszereplőjének is nevezhető festmény ihlette, melyet Vészabó Noémi festett meg a Tihanyi Apátságról és amiről az útikönyvírót játszó Andorai Péter Kriszitán próbálja meg kideríteni az eredetét. Az alábbi videóklippben éppen ez az útkeresés, bolyongás látható, ami nem mellesleg a film főcímdalául szolgál és Charlie előadásában hallható.

 

Filmkedvelő csapatként különösen nagy öröm volt számunkra a lehetőség és igyekeztünk minden lehetséges módon támogatni a film létrejöttét. A manapság divatosnak mondható “spoilerezés” elkerülése végett nem szeretnénk a film cselekményébe bonyolódni, ugyanakkor annyit elárulhatunk, hogy Dézsy Zoltán művész úr nem csak a rendező és forgatókönyvíró szerepében jeleskedik a produkció alatt, hanem a Hairhungarynél felvett jelenetek zömében is látható lesz. Természetesen így adott a kérdés: A filmben ezek szerint valakinek hajbeültetése lesz?

Egy régi filmes utalással élve “a választ csak a szél ismeri...”. Azonban annyi bizonyos, hogy Dézsy Zoltán hajzata alaposan megváltozott (és változóban van), ha nem is feltétlen a film kedvéért. A rendező úr a hajbeültetése napjára is legalább olyan lelkesen érkezett, mint magára a forgatásra. Tapasztalatairól, a beavatkozása előtti  - és közbeni - érzelmeiről az alábbi videókban mesél, eredményeiről pedig saját blogján keresztül fog beszámolni. Kövessék figyelemmel!

 

Amennyiben Önt is érdekli a hajbeültetés, a jelentkezem gombra kattintva tudja felvenni klinikánkkal a kapcsolatot. Keressen bizalommal!

Jelentkezem

 

Vissza