Tordai István a magyar James Bond

A 007-es szerepében pedig...

Egy igazi ínyencségről szeretnénk beszámolni Önöknek, ami mondhatni túlmutat a Hairhungary hatáskörén, ugyanakkor a 25. James Bond filmet (No Time to Die) támogató Nokia reklámfilmjének castingjában biztosan közrejátszott a címben szereplő úriember esztétikai megjelenése.

 

 

Hazánkat az a megtiszteltetés érte, hogy a finn nagyvállalat egész Európában elérhető rövidfilmjét Magyarországon forgatták, magyar szereplőkkel, brit tematikában. Utóbbi kifejezés az 1953 óta európai kuriózumnak számító James Bond karakterét jelöli, akit azóta számos világhírű színésznek sikerült megformálnia, idén pedig teljesen egyedülálló módon Tordai István veheti fel a brit titkosügynök szerepét. A 007-es mellől természetesen nem hiányozhat a Bond lány, a high-tech kütyük és a legmodernebb, leggyorsabb autók sem, amikről az alábbi videóból tudhatnak meg többet. A rövidfilm zenéjét nem utolsó sorban Erdőhegyi Brigitta énekli és egy ízig-vérig magyar szerzeményről van szó.

 

A magyar James Bond hajbeültetése

Tordai István számára nem idegen a kamerák előtti megjelenés, ugyanis ő “vezeti” hazánk egyik legnézettebb autós magazinját, a Sportverdát. István számára 9 éve érkezett el a fordulópont, amikor is TV-s megjelenései miatt zavarni kezdte egyre jobban ritkuló frizurája, így kénytelen volt megoldás után nézni. Hosszas kutatás után végül a Hairhungary Klinikára esett a választása és büszkén állíthatjuk, hogy István hajbeültetése ennyi év távlatából is ugyanolyan tartóssággal bír, mint az első éveiben. Hajvonala természetes, tarkótáji donorterülete pedig feltünésmentesen szolgálta ki a beültetni kívánt graftmennyiséget. Bizonyára a megnövekedett önbizalma és természetes megjelenése áll annak hátterében, hogy magyar emberként először Ő játszhatja el James Bond karakterét. 

A következő James Bond film - bár már többször elhalasztották - várhatóan a jövő évben mutatkozik meg nagyvásznon, nem sokkal a film premierje előtt pedig sor kerül a szóban forgó reklámfilm bemutatására is, kövessék figyelemmel!

Amennyiben klinikánk felkeltette az érdeklődését, netán valamelyik regeneratív terápiánk iránt érdeklődne, az alábbi gombra kattinva könnyedén megteheti!

Érdeklődöm

 

Vissza