Hajbeültetés Ajánlat Önre szabva

Most Öné a választás lehetősége!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kedvezményt kezelőorvosaink a segítségével.

Hajbeültetés ajánlat:

-10%-os kedvezményt kínálunk az augusztus 31-ig elvégzett hajbeültetéseink árából, hogy a Nyári szabadság alatt ne csak kipihenje magát, hanem a haja is megújulhasson. 

A HairHungary által végzett hajbeültetéseknél mindig a maximális eredményt garantáljuk. Gondosan megtervezett hajbeültetéséhez kedvezményként most a Rigenera mini + I-PRF kezelést is választhatja.

 

Rigenera mini + I-PRF ajánlat:

Mi a Rigenera kezelés?

A kezdeti szakaszban lévő kopaszodás kezelése során klinikánk a Rigenera Activa terápiát alkalmazza, mely egy célzottan - a főként férfiakat érintő - androgén alopécia - kezelésére kifejlesztett eljárás. Az eljárás során elkülönített progenitor, nem differenciált és a növekedési faktor-citokin sejteket tartalmazó oldatot visszavezetjük a hajhullással kapcsolatos területekre, hogy elindítsuk a regenerációs folyamatokat. Amennyiben a Rigenerát önálló kezelésként választaná, a terápia ára 395.000 Ft, most azonban grátiszként az Öné lehet az aug. 31-ig elvégzett hajbeültetése mellé!

Mit is tartalmaz a Rigenera mini kezelés?

A Rigenera mini terápia folyamatában tartalmazza mindazt, amit különálló kezelésként is alkalmazunk. A Rigenera mini kezelés annyiban különbözik "nagytestvérétől", hogy 1 db I-PRF kezelés jár hozzá, melyet a hajbeültetés napján végzünk el.

Miért alkalmazzuk a hajbeültetéskor?

  • Mert a sejtek természetes regenerációjával állítja meg a hajhullást.
  • Nem tartalmaz idegen anyagot.
  • Nincs fertőzésveszély.
  • Azonnal elkezdi kifejteni jótékony hatását.
  • Hosszú távú eredményeket érhetünk el az alkalmazásával.
  • Visszafordíthatja a hajszálak elöregedését.
  • Egyedülálló eljárás jelenleg az egész világon, ugyanis jelenleg nincs hasonlóan hajspecifikus, engedélyezett, biztonságos eljárás gyakorlatban az egész Európai Unió területén belül.

 

Hozzuk ki a Maximumot a hajbeültetéséből együtt, válassza a Rigenera mini kezelést a kedvezmények közül, így a kedvezmény értéke is sokkal nagyobb mértékűvé válik!

A Rigenera Activa regeneratív terápiás kezelésnek köszönhetően látványos javulás érzékelhető a hajszálak vastagságát illetően. Amellett, hogy a kezelés gátolja a hajhullást, természetes úton akadályozza meg a hajszálak elöregedését és hoz létre egy optikailag jóval dúsabb hatást. Önálló terápiaként a Rigenera kezelés ára 395.000 Ft.

A garantáltan jó eredményekért az innovatív eljárások minden rendelkezésünkre álló eszközét alkalmazzuk a hajbeültetése maximális sikeréért. 

A grátisz Rigenera Mini ajánlatot választom!

Foglalja le most a hajbeültetése nyári időpontját, és gondoskodjon róla, hogy a leghamarabb javulhasson a hajminősége. Hajbeültetése előtt kezdje el használni a Follicare samponunkat hogy a haja és a fejbőre a legjobb ápolást kapja a hajátültetés előtt.

Használja ki a Nyári ajánlatunkat és extra kedvezményként most 1db Follicare sampont adunk ajándékba az Augusztus 31.-ig elvégzett hajbeültetéséhez. 

Nekünk az utógondozás is fontos! A beültetett hajszálaknak kiemelt odafigyelésre van szükségük, ezért az utógondozásból is kivesszük a részünket.

Termék ajánlat:

Szeretné frissen beültetett graftjaihoz a legoptimálisabb tápanyagokat biztosítani? Az ajánlat keretén belül hajbeültetéséhez költségmentesen adjuk a klinika által fejlesztett FolliCare 20%-os CBD tartalmú, tápanyag-koncentrátum sampont, mellyel az irritált fejbőr problémái azonnal megszűnnek.

Kérjen konzultációs időpontot!

Így Öné lehet a 3 havi 5%-os Minoxidil hajszesz is, ami világszerte hatalmas sikernek örvend a hajhullással küzdők körében.