Hajbeültetés műtét napja

A hajbeültetés műtét napján kórházi éjszakai benntartózkodásra, megfigyelésre nincs szükség. A nagy távolságról, külföldről érkező páciensek számára két napos műtét esetén az első nap végeztével a klinika biztosítja a szállást, amennyiben szükséges. A beavatkozás napja mindig előzetesen egyeztetett időpont alapján történik.

Elhozhatja magával kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét, használhatja saját számítógépét, játékkonzolját. Biztosítjuk a szükséges kiegészítő berendezéseket, internetkapcsolatot és házimozit. Klinikánk ingyenes wifi elérésével internetezhet, vagy a led tv készülékeink igénybevételével tartalmakat, filmeket jeleníthet meg. A klinikán található tv készülékeink mindegyike rendelkezik smart szolgáltatásokkal, wifi eléréssel és internet kapcsolattal.

Számunkra rendkívül fontos, hogy a páciens a beavatkozást ne traumaként élje meg, hanem egy kellemes emlékként a kívánt cél eléréséhez vezető úton.

 
Hajbeültetés műtét Hairhungary műtő

Reggel 7.00

Érkezés a klinikára

Elfoglalhatja kényelmes, igényesen berendezett saját szobáját, melybe akár otthonról hozott apróbb személyes tárgyait is behozhatja a harmonikusabb környezet elérésért. Munkatársaink készséggel állnak majd mindenben rendelkezésére.

Reggel 7.00

7.30

Műtét kezdete

Orvosaink már várni fogják, és a hajátültetés előtt még egy utolsó körültekintő vizsgálatot végeznek.

7.30

12.30

Ebéd

Budapest számos étterme közül választhat, ahonnan a kiválasztott ebédet megrendeljünk Önnek. 

12.30

13.00

A műtét második szakasza

A hajátültetés során olvashat, filmet nézhet, telefonálhat vagy intézheti ügyeit, eközben orvosaink zavartalanul teszik a dolgukat. 

13.00

14.00-18.00

A klinika elhagyása

A hajbeültetést követően önnek csak annyi dolga van, hogy a kapott orvosi utasításokat követve várja, az új hajszálak kinövését és megújult, tökéletesebb hajjal, külsővel élhesse tovább a megszokott életét vagy akár a megerősödött önbizalmának köszönhetően új élmények és lehetőségek kapujába érkezzen.

14.00-18.00
Scroll to Top