Egy műtéti nap

Hajbeültetés, hajátültetés műtét napja

A hajbeültetés után kórházi éjszakai benntartózkodásra, megfigyelésre nincs szükség. A nagy távolságról, külföldről érkező páciensek számára két napos műtét esetén az első nap végeztével a klinika biztosítja a szállást, amennyiben szükséges. A beavatkozás napja mindig előzetesen egyeztetett időpont alapján történik.

Elhozhatja magával kedvenc könyvét, zenéjét, filmjét, használhatja saját számítógépét, játékkonzolját. Biztosítjuk a szükséges kiegészítő berendezéseket, internetkapcsolatot és házimozit. Klinikánkon ingyenes wifi elérésével internetezhet, vagy a led tv készülékeink igénybevételével tartalmakat, filmeket jeleníthet meg. A klinikán található tv készülékeink mindegyike rendelkezik smart szolgáltatásokkal, wifi eléréssel és internet kapcsolattal.

Számunkra rendkívül fontos, hogy a páciens a beavatkozást ne traumaként élje meg, hanem egy kellemes emlékként a kívánt cél eléréséhez vezető úton.

Érkezés a klinikára
Elfoglalhatja kényelmes, igényesen berendezett saját szobáját, melybe akár otthonról hozott apróbb személyes tárgyait is behozhatja a harmonikusabb környezet elérésért. Munkatársaink készséggel állnak majd mindenben rendelkezésére.
Reggel 7.00

Műtét kezdete
Orvosaink már várni fogják, és a hajátültetés előtt még egy utolsó körültekintő vizsgálatot végeznek.
7.30

Ebéd
Budapest számos étterme közül választhat, ahonnan a kiválasztott ebédet megrendeljünk Önnek. 
12.30

A műtét második szakasza
A hajátültetés során olvashat, filmet nézhet, telefonálhat vagy intézheti ügyeit, eközben orvosaink zavartalanul teszik a dolgukat. 
13.00

A klinika elhagyása
A hajbeültetést követően önnek csak annyi dolga van, hogy a kapott orvosi utasításokat követve várja, az új hajszálak kinövését és megújult, tökéletesebb hajjal, külsővel élhesse tovább a megszokott életét vagy akár a megerősödött önbizalmának köszönhetően új élmények és lehetőségek kapujába érkezzen.
14.00-18.00