Rigenera Activa
A férfias típusú kopaszodás kezelése

A kezdeti szakaszban lévő kopaszodás kezelése során klinikánk a Rigenera Activa terápiát alkalmazza, mely egy célzottan - a főként férfiakat érintő - androgén alopécia kezelésére kifejlesztett eljárás. A kopaszodás férfiak esetében általában a két elülső-oldalsó “háromszögben” kezdődik, és egy jellemző mintázatot követ. Az idő múlásával a hajvonal visszahúzódik, majd egy tipikus "M" alakot formál. A terápiát önállóan, valamint a hajbeültetés kiegészítéseként is alkalmazzuk.

A Rigenera módszer működési elve lehetővé teszi az orvos számára, hogy bármilyen szilárd szövetből elkülönítse és koncentrálja azt az élő, hajtüszőből kinyert kapillárisokat és sejtmátrixot, a Strómális Vaszkuláris Frakciót (SVF), ami természetesen, és biztonságos módon képes regenerálni a gyengülő hajszálakat. A Rigenera Activa eljárással már több mint 4000 beteget kezeltek sikeresen világszerte. A találmány 2015 évben történt feltalálását és regisztrálását követően több mint két év elteltével sikerült a kezelési protokollt tökéletesíteni.

kopaszodás kezelése rigenera terápia

Miért a Rigenera terápia a leghatékonyabb a kopaszodás kezelése során?

  • Mert a sejtek természetes regenerációjával állítja meg a hajhullást.
  • Nem tartalmaz idegen anyagot.
  • Nincs fertőzésveszély.
  • Azonnal elkezdi kifejteni jótékony hatását.
  • Hosszú távú eredményeket érhetünk el az alkalmazásával.
  • Visszafordíthatja a hajszálak elöregedését.
  • Egyedülálló eljárás jelenleg az egész világon, ugyanis jelenleg nincs hasonlóan hajspecifikus, engedélyezett, biztonságos eljárás gyakorlatban az egész Európai Unió területén belül.

kopaszodás kezelése rigenera terápia

Hogyan történik a kopaszodás kezelése a Rigenera terápiával?

A Regenera Activa kezelés három lépésben történik, mely kényelmesen elvégezhető klinikánkon mindössze 30-45 perc alatt.

1. lépés: helyi érzéstelenítést végzünk a fül mögötti tarkótájon egy nagyjából 1,5-2 cm2-es felületen (ahol egészséges szőrtüszők és sejtek vannak) egy 2,5 mm-es biopsziás tűvel 3 bőrmintát kinyerve. A mintavételi eljárás teljesen fájdalommentes.

2. lépés: az összegyűjtött mintákat ezután mechanikus előkészítéssel szűrésnek vetjük alá, hogy elkülönítsük a progenitor sejteket, a nem differenciált sejteket és a növekedési faktor-citokin koktélt, amelyek mindegyikének regenerációs képessége van.

3. lépés: az elkészített oldatot ezután finom tűkkel vezetjük vissza a fejbőr azon zónájába, amely specifikus hajregeneráló kezelést igényel. A növekedési folyamatot egyetlen kezeléssel indítjuk, és stimuláljuk az új bőrerek kialakulását, és megkezdődik a szőrtüszők regenerálása.

Mikorra várható az eredmény?

A Rigenera Activa egy regeneratív terápia, így a válasz kevésbé pontos, mint egy hagyományos hajátültetés esetében. Az érintett egyén biológiájától függ az eredmény kialakulása: a hajhullás dinamikája, az érintett zóna kiterjedése, az életkor és a genetikai tényezők befolyásolják a megritkult terület regenerációját, az elvékonyodó hajszálak megerősödését és a hajszálak újbóli növekedését.

A mikroszkópos vizsgálat általában egy hónap alatt már képes kimutatni a miniatürizált hajszálak megjelenését, a hatodik hónaptól pedig erőteljes javulás tapasztalható a hajszálak minőségében, vastagságában és a haj sűrűségében.

A kezelés segíti a tüszőegységek normál élettani ciklusának visszaszerzését. Első jelként a hajhullás lassulása várható, amelyet a meglévő haj sűrűségének és vastagságának javulása követ. Az új hajnövekedés a regeneráció második szakaszában, a következő 6 hónapban figyelhető meg.

Rigenera Activa terápia ára

Minden RIGENERA HBW Activa terápia mellé ajándékba adunk 2db, összesen 220 000 Ft értékű I-PRF kezelést!

A RIGENERA HBW Activa eljárás ára 450.000 Ft, mely a kopaszodás kezelése során az eljárással kapcsolatos összes költséget tartalmazza, így más rejtett költség nem merül fel. A kezelést 1-3 évente javasolt megismételni. 

Kérjen visszahívást! Kérjük töltse ki űrlapunkat és kollégánk a megjelölt időpontban visszahívja Önt.

Elfogadom az adatkezelési irányelveket