Lipogems kezelés

LIPOGEMS Mesenchymális őssejteket tartalmazó saját zsír átültetése

A hajhagymáknak tápanyagban dús „talajra” van szükségük a megfelelő működéshez. Ugyanúgy, mint a hagymás növényeknél, nem mindegy, hogy milyen vastag talajba ágyazzuk őket – minél vastagabb ugyanis a talaj, annál több tápanyagot tud elraktározni.

A LIPOGEMS eljárás kétféleképpen járul hozzá ehhez a folyamathoz. Egyrészt megnöveli az évek alatt elvékonyodott fejbőr alatti zsírréteg vastagságát, másrészt az őssejtek és a regeneratív sejtek segítségével helyreállítja a megsérült szőrtüszőket, így a felületi kezelés helyett mélyen ható megoldást biztosítunk pácienseink számára.

sajátzsír

lipogems

Hogyan történik a LIPOGEMS kezelés?

A zsírszövet nagyon dinamikus és aktív biológiai szövet. Nem csak őssejteket tartalmaz, hanem gyógyító fehérjéket, például citokineket, valamint növekedési faktorokat támogató sejteket is.

A beteg saját zsírszövetét használjuk a kezeléshez, rendszerint a hasfal bőre alól kinyert zsírból. A sejtek extrahálása egy zárt rendszerben történik, hogy idegen anyag ne kerüljön a testbe. Az előállított transzplantációra kész szövetállományt azonnal az érintett területre injektáljuk. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végezzük és kb. 45-60 percig tart, ezt követően a páciens néhány órán belül elhagyhatja a klinikát.

Miért jobb a LIPOGEMS kezelés, a hagyományos zsírátültetésekkel szemben?

Az úgynevezett őssejt-hajhullási kezelésekkel ellentétben a Lipogems eljárásnak a legnagyobb - és különösen egyedülálló – előnye, hogy olyan saját szövetállományt használ, amely nem érintkezik semmilyen külső szennyeződés-forrással, könnyen és pontosan visszainjektálható és kizárja a fertőzésveszélyt, kórokozók szervezetbe jutását.

A LIPOGEMS eljárás ára bruttó 595.000 Ft

Az ár magában foglalja az eljárással kapcsolatos összes költséget.

Kérjen visszahívást! Kérjük töltse ki űrlapunkat és kollégánk a megjelölt időpontban visszahívja Önt.

Elfogadom az adatkezelési irányelveket