Lisztes Krisztián hajbeültetése

Lisztes Krisztián kopaszodása már a múlté

Lisztes
Az 1990-es évek és az ezredforduló egyik legjobb magyar játékosa. 1993-ban, 17 évesen játszotta első mérkőzését a Ferencváros felnőtt csapatában. A remek középpályás, az itthon eltöltött 3 év alatt meghatározó játékossá nőtte ki magát. A Fradi 2-szeres bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája résztvevő a vezérletével. Az első magyar gólszerző a BL-ben. 2012-ben Krisztián feje búbján ékeskedő kopasz foltot már messziről ki lehetett szúrni. Ezen szeretett volna változtatni a többszörös válogatottsággal is büszkélkedő futballista, így korábban a HairHungary klinikán keresett erre megoldást. A hazai klinika világszínvonalon végez ugyanis hajátültetési beavatkozásokat és szakorvosai külföldi testvérklinikákon is végeznek már műtéteket. A kétfordulós hajátültetési beavatkozás végeredményét gyakorlatilag nemrégiben lehetett „kihirdetni”, mivel a beültetett hajszálak regenerálódási ideje hozzávetőlegesen egy év.

Az eredmény jól tükrözi, hogy Krisztián fején az úgynevezett vertex területen elhelyezkedő kopasz folt teljesen eltűnt, a tarkótájról kinyert hajszálak egészséges növekedésnek indultak és egy teljesen természetes végeredményt hozott Krisztián számára.

„Elégedett vagyok a mostani állapottal nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam! Örülök, hogy élhettem ezzel a lehetőséggel, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, és mindemellett a klinika dolgozói profi tudásukkal hozzásegítettek ahhoz, hogy jobban érezzem magamat a mindennapokban. Köszönet mindenért!”

Lisztes Krisztián
hajbeültetés

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével!

Scroll to Top