Hajbeültetés világszínvonalon

Ha hajbeültetés, akkor HairHungary

Az eredményt garantáljuk, a HairHungary szakértelme több mint 10 éve bizonyít pácienseinek! Hajbeültetés klinikánkon kapja meg a legnagyobb sikerességi rátával járó, személyre szabott, hosszú távú eredményt!

Mi a hajbeültetési protokollunk és kezeléseink sikere?

 • A konzultáció részletessége, ami biztosítja a hajbeültetés sikerességét a legmagasabb minőségű eredményért.
 • A fejbőr és a haj gondos elemzése, mely hajkamerás vizsgálatunk diagnoszitkai elemzése tesz 100%-ig pontossá.
 • Személyre szabott kezelési terv készítése.
 • Orvosaink szakértelme
 • Világszínvonalú eszközeink – elsőként használtuk Európában a SAFE-System eljárást, és elsőként használjuk A Trivellini FUE rendszert is.
 • Minden jelenleg orvosilag alátámasztott biológiai eljárást szintén elsőként vezettünk be Magyarországon – RIGENERA eljárás.
 • Miénk Magyarország vezető hajtranszplantációs csapata.

Győződjön meg Ön is szakértelmünkről!

Klinikánk élen jár a modern hajvisszaállításban, jelentkezzen online vagy személyes konzultációra, hogy segíthessünk! időpontfoglalás telefonon

Precíz hajbeültetés, innovatív eszközök

A HairHungary az elsők között kezdte meg alkalmazni az egyenkénti hajátültetési eljárást Magyarországon. Sikereinket igazolja, hogy rövid időn belül Magyarország vezető hajtranszplantációs klinikájává váltunk.

Munkásságunk és hajbeültetés eredményeink külföldön is elismertté tették klinikánkat, folyamatosan képezzük magunkat és modernizáljuk az eszközeinket.

Elsősorban orvosok vagyunk és ez klinikánk minden területén visszaköszön, mert ez az egyetlen biztos út a precíz, megalapozott mikrosebészeti eljárás során elért eredményhez!

Mi megvalósítjuk a legprecízebb hajátültetést Önnek!

Mit adunk a hajbeültetéshez? Mivel kap többet, mint egy másik klinikán?

 • Az idő múlásával a technológia fejlődik, jelenleg már elsősorban a Trivellini FUE hajátültetést végezzük, ahogyan korábban az aktuális leghatékonyabb eljárást, a SAFE-SYSTEM-et alkalmaztuk elsőként a precíz eredményekért.
 • A biológiai terápiák teljes palettáját használjuk mind önálló, mind a műtéttel kombinált kezelésként, hogy Önnek tökéletes hajsűrűséget biztosítsunk.
 • Az Európában használatos kezelések közül jelenleg egyértelműen a Rigenera kezelés a leginkább hajspecifikus, ebből adódóan a legmagasabb eredményekkel járó kezelés. Ez klinikánkon egyedüliként már a beavatkozás protokolljának része, és csak a HairHungary hajbeültetés klinikánál elérhető Magyarországon.
 • A HairHungary hajátültetési protokoll része két regeneratív terápia kezelés, mely egyedülálló az egész világon, így a komplex kezelési rendszerünk biztosítja a legmagasabb hajnövekedési arányt.
Mivel tud többet a Trivellini FUE a régebbi technikáknál?

Ha röviden szeretnénk leírni az új módszer előnyeit, mindenképp ki kell emelnünk a műtéti sebesség növelését. A Trivellini FUE eljárás hatékonysága egyedülálló, így képesek vagyunk a megfelelő időn belül átültetett graftszám emelésére. A graftok sérülésének csökkenését minimalizálni tudjuk a precíziós fúró használatával bőr- és hajtípústól függetlenül.

Emellett egyedülálló előny a pácienseink szempontjából, hogy a korábbi módszerhez képest a műtéti biztonság és a sebesség fejlesztése mellett, elértük a műtéti terület gyorsabb regenerációját, ami egy minden eddiginél magasabb hajnövekedési aránnyal jár.

Skype konzultáció a HairHungary klinikán

Kedves leendő pácienseink! Az előzetes konzultáció menetének megkönnyítése végett szeretnénk figyelmükbe ajánlani a klinikánkon elérhető online-konzultáció lehetőségét. Mindezt az Önök kényelmének, és komfortérzetének érdekében alkalmazzuk a HairHungary klinika higiéniás protokolljának részeként.

Az online konzultációra minden héten van lehetőség, kérjük telefonon vagy emailben jelezzék időpontfoglalási igényüket!

Kérjen visszahívást! Kérjük töltse ki űrlapunkat és kollégánk a megjelölt időpontban visszahívja Önt.

Elfogadom az adatkezelési irányelveket