Éliás Jr. hajbeültetése - Megújult külsővel a színpadon

A népszerű magyar jazz énekes Éliás Jr. menedzserének köszönhetően kereste fel a HairHungaryt magánklinikán és ezért az elhatározásért azóta is rendkívül hálás. Sikeres hajbeültetését három évvel ezelőtt végezte el, mellyel állítasa szerint magabiztosabb lett sokkal a fellépések során.

Éliás Jr. hajbeültetése

Éliás Jr. teljes nevén Éliás Gyula Artisjus-díjas magyar jazz énekes, tanár és felkészítő tanár (X-Faktor, Csillagszületik, Megasztár). Karrierje alatt több zenekara is volt, valamint vendégművészként is megfordult más zenekarokban és koprodukciókban. Míg 2003-ban be nem fejezte tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán, rendszeresen tartott előadásokat a Millenáris Teátrumban, a Francia Intézetben és a Magyar Rádió Márványtermében.

 

"Amikor a külcsíny fontosabb fiatalon, mint a belbecs"

Általános jellegű kopaszodását már a huszas évei elején megtapasztalta, nem meglepő, hogy fellépései alatt rendszeresen viselt különböző kalapokat, hogy elfedje a hiányos területeit. A tehetséges előadóművészt egyre jobban zavarta a vakító reflektorok miatt könnyen észrevehető, fokozódó hajvesztés, és lévén, hogy fodrász családból származik már egészen korán szembesítették a ténnyel, hogy ez az "esemény" szinte elkerülhetetlen. Nagybátyja azonban megnyugtatta, hogy az egyre korszerűbb hajbeültetéses technikákkal sikeresen veheti fel a küzdelmet a hajhullás ellen, és így több év távlatából Gyula állítása szerint ez meg is történt.

 

"Hogyha a külsőd sokkal impozánsabb számodra, akkor belülről egy természetesebb magabiztosságot tudsz árasztani"

Éliás Gyula a 2017-es év kezdetét tartotta alkalmasnak a hajbeültetése elvégzéséhez, mely során 4 000 hajszálat emeltek ki és ültettek át sikeresen. Az eljárást az akkori legkorszerűbb SafeSystem-FUE eszközzel végezték, minek köszönhetően Gyula egy megújult arcvonalat és magabiztosabb megjelenést kölcsönzött magának (és végre elhagyhatta a folyamatos kalapviseletet). Az egy napos műtét két etapban történt és összesen 8 órát vett igénybe. A következő két hétben arra kellett figyelnie, hogy ne izzadjon le, valamint a gyógyulási fázis miatt fejbőrén enyhe viszketést tapasztalt.

Éliás Jr. hajbeültetés előtte-utána galériája

"Nagyon sokan nem hiszik el, hogy ez tényleg ennyire hatékony, másrészt félnek a műtéttől, hogy milyen fájdalmas. Na most azt a néhány tűszúrást kellett kibírni, utána akár egy baltát is belevághattak volna a fejembe."

Az idézet Gyulától abszolút helyénvaló, tapasztalatunk szerint ez a két kérdés merül fel a nagytöbbségben: Mennyire fájdalmas? Mennyire hatásos/tartós? Három és fél év után Éliás Jr. hajbeültetése még mindig töretlen sikernek örvend, elmondása szerint az emberek körülötte nem is sejtik, hogy bármiféle beavatkozás történt nála.

Önt is érdekli a hajbeültetés?

Amennyiben kiváncsi a többi vendégünk eredményére, tekintse meg előtte-utána galériánkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Kapcsolat