Nyilasi Tibor hajbeültetés története

Nyilasi Tibor jó szívvel gondol vissza azokra az időkre, amikor vállig érő haja volt, és ezt az állapotot szerette volna a lehető legtermészetesebb módon visszaállítani. Elmondása alapján félt a beavatkozástól, mert bár tudja, hogy egyszerű, de mégiscsak egy orvosi eljárásról van szó.

Nyilasi Tibor hajbeültetése

Nyilasi Tibor az 1970-es és 80-as évek elismert labdarugója, a magyar válogatott támadó középpályása, kétszeres magyar és háromszoros osztrák bajok. Pályafutása második felében edzőként is tevékenykedett a Ferencvárosi TC-nél. 1981-ben itthon az év labdarugójának, gólkirálynak és Ezüstcipő-nyertesnek választották. Edzőként is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 90 és 94 között egy Szuperkupa győzelmre, három kupagyőzelmre és egy bajnoki címre vezette a Ferencvárosi TC-t. Az ezredforduló elején a Sport TV szakkommentátora lett, később pedig az UEFA szakmai bizottságának tagja.


Hajbeültetés családi vállalkozásként

Nyilasi Tibor erősödő hajvesztése a TV-s pályafutása során egyre inkább zavarta, hajbeültetésére azonban csak fia eredményeit látva határozta el magát. Ifj. Nyilasi Tibor remek példaként szolgált apjának, ugyanis mindkettejüknél örökletes hajvesztés, az elülső területen fekvő hajvonal ritkulása állt fenn. Az eredmény láttán az idősebbik Tibor is elhatározta, hogy Ő maga is belevág a hajátültetési beavatkozásba. A fián elvégzett "főpróba" remekül bizonyítja, hogy a hajbeültetéssel egy teljesen természetes hatást lehet elérni az önbizalom és a fiatalság visszanyerésével egyetemben! A hajbeültetés mindkét esetben két napot vett igénybe és az akkor elérhető legfejlettebb SafeSystem-FUE eljárással végeztük.


Nyilasi Tibor hajbeültetése

Az ő esetében egy speciális kéréssel szembesültünk, ugyanis a folyamatos TV-s szereplések miatt Tibor nem szerette volna, ha frizuráját (a beavatkozás könnyebbsége érdekében) rövidre levágjuk. A szakmai felkészültségnek köszönhetően kezelőorvosaink módszeresen vették az akadályt és a két napos folyamat alatt 2650 graftot, vagyis ~ 6000 hajszálat sikerült a tarkótáji donorterületről átültetni. Amikor felkereste klinikánkat, egy egészen előrehaladott hajvesztéssel, a Norwood skálának megfelelő 4A besorolással diagnosztizáltuk és ennek megfelelően kezeltük.


Meggyőző érvek

Sikeres hajbeültetésről akkor beszélhetünk, ha az illető évekkel később is tartós eredményekről számol be. 5 év távlatából Tibor még mindig elégedett megújult külsejével, hiszen ahogy a fenti videóban is említi: "Ha az embernek sok haja van, akkor sokkal fiatalabbnak látszódik." A HairHungary pontosan ezt az életérzést szeretné közvetíteni vendégei felé, hiszen minden őszínte mosoly egy remek visszajelzés arra, hogy értéket teremtünk és jó úton haladunk.  Kijelenthetjük, hogy Nyilasi Tibort is a látványos eredmények győzték meg elhatározásában, hiszen a külföldi hírességeken kívül több hazai sportoló/ celeb esett már át sikeres hajbeültetésen, többek között: Harsányi Gergely, Szuper Levente, Lisztes Krisztián és Éliás Jr.

Tibor többször is kiemelte, hogy tartott a hajbeültetéstől,  de végül fájdalommentesen és főképp sikeresen zajlott az eljárás és bátran ajánlja mindenkinek, akinek még nem sikerült elhatároznia magát. Nyilasi Tibor hajbeültetés galériáját ide kattintva tudják megtekinteni.

Önt is érdekli a hajbeültetés?

Klinikánk Nyilasi Tiboron kívül még sok látványos eredménnyel büszkélkedhet. Kérjük tekintse meg előtte-utána galériánkat, hogy megbizonyosodjon szakértelmünkről, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Kapcsolat