Hajbeültetés Csongrád megyében

A hajhullás férfiak és nők millióit érinti. Legtöbbük számára nehéz, érzelmi problémát jelenthet, de szerencsére vannak hatékony megelőző intézkedések, ha az állapotot korán diagnosztizáljuk, és vannak regeneratív terápiák, ha a hajhullás előrehaladt. 

A legtöbb ember egyszerűen azért veszíti el a haját, mert olyan genetikai állományt örökölt, amely hajlamos a kopaszságra életmódtól függetlenül. A hajhullást azonban mögöttes orvosi problémák, gyógyszerek, fertőzések és számos más tényező is okozhatja, melyekről a hajhullás kisokosból tájékozódhat, csak kattintson az arany betűkre! 

Tovább az előtte-utána galériához

Exkluzív panoráma, nyugodt környezet. Miért válassza klinikánkat?

Több mint 10 éves tapasztalatunknak, illetve annak a ténynek köszönhetően, hogy a HairHungary Klinika műszerezettsége és plasztikai sebészeti tudása a régióból is kiemelkedik, a hajáthelyezési, hajbeültetési eljárások mindegyikét tökéletes alapossággal ismerjük és alkalmazzuk.

Hajátültetési műtétek mellett többféle regeneratív terápia (RigeneraI-PRF) és egyéb külső- és belső terápiás módzser áll orvosaink rendelkezésére. A hajmegtartó kezelések során, így a legoptimálisabb kezelési formát az Ön számára személyre szabottan alkalmazhatjuk a maximális eredményért. Továbbá rendszeresen frissítjük a terápiás kezeléseinket és műtéti módszereinket, állandó résztvevői vagyunk az ISHRS nemzetközi szakmai konferenciáinakSzakáll- és hajbeültetéshez használatos eszközeinket, módszereinket folyamatosan fejlesztjük. 

Hajbeültetés árak

Csongrád megyében él és érdekli a hajbeültetés?

Klinikánk szálláslehetőséget kínál minden Csongrád megyei lakos számára, a klinikától 5 perces autóútra levő, 4 csillagos, wellness részleggel ellátott Tiliana Hotelben. A hajbeültetéssel, szállással vagy további lehetőségekkel kapcsolatban hívja a +36-30/552-0940 telefonszámot, vagy kérjen visszahívást az alábbi gombra kattinva!

Jelentkezem