Haartransplantationspreise

A hajbeültetési eljárás költségét „graft” alapon határozzuk meg egyéni hajszükségletének megfelelően; ezért nem adható meg pontos becslés online vagy telefonon keresztül, így az esetek nagy részében, amennyiben megoldható, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy vegyenek részt személyes konzultáción.

Mivel az eljárás során átlagosan 2.2-2.5 hajszálat tartalmazó graftokat távolítunk el a donorterületről és ugyanezeket a graftokat implantáljuk vissza a hajhiányos területre, ezért az árakat is graftban határozzuk meg. Az általunk alkalmazott Trivellini Mamba FUE készülék automatikusan számolja a graftokat, amivel kiszűrhető a manuális számoláskor történő hiba, így biztos lehet abban, hogy a megfelelő graftszám kerül átültetésre. Minimális graftszám 1000 graft.

Hajbeültetés árak kalkulációja

Orvosaink felmérik a hajhullás mértékét, az előzményeit, a rendelkezésre álló donorhajat, vagy testszőrt, majd a kívánt eredmény eléréséhez szükséges hajmennyiség kiszámítása után adnak pontos hajbeültetés árat.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb választ kaphassuk arra a kérdésre, hogy „mennyibe kerül a hajbeültetés”, klinikánk arra ösztönzi leendő pácienseinket, hogy jöjjenek el ingyenes személyes konzultációra, hogy meghatározhassuk a haj helyreállítási célok eléréséhez szükséges hajmennyiséget.

Hajbeültetés árak

A legjobb árú hajbeültetés nem az "olcsó", vagy a "drága" alapján dől el, hanem azon, hogy mennyi az átültetést túlélő graftok száma. Ez az, ami a valóságban meghatározza a hajbeültetés sikerességét és azt, hogy megérte-e a beavatkozás a fizetett összeget.

Zuschläge:
> Transplantation in langes Haar: + 10%
> Bartersatz, Barttransplantation: + 20%
> Körperhaartransplantation: + 50%

Die Preise beinhalten:

  • die Gesamtkosten der Operation
  • 95.000 HUF PRP Behandlung
  • 30.000 HUF ATP-Speicherflüssigkeit, die die Wachstumsrate um 10-15% erhöht
  • volle Betreuung während der Operation, Wi-Fi
  • kostenlose Kontrolltests während der ersten 12 Monate nach der Operation
  • Post-OP-Paket: Medizin, Nackenkissen, Kissenbezug, Post-Transplantationslösung mit Spender

Hajbeültetés egészséghitellel:

Pricing

A hajbeültetés végre kedvező kamatozású vagy akár kamatmentes egészséghitellel is elérhető. A régóta áhított orvosi műtét finanszírozása kapcsán gyorsan és kényelmesen jut a szükséges ellenértékhez, melyet havi részletekben kell csak visszatörlesztenie. A hitelbírálat a konzultáció során történik, így akár napokon belül elvégezhető a kívánt beavatkozás.

Kostenlose, unverbindliche Beratung

Home

Luca

Home

Anna

Haartransplantationspreise
  • I affirmatively provide Hair Aesthetic Clinic, its employees, agents, officers and directors to contact me via text, telephone and auto-dialer to the phone numbers I listed.

Scroll to Top